کدخبر:1015/14040901

1 آذر 1404

اثر مکتوب دو دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان، بعنوان کتاب برگزیده سال دانشجویی کشور معرفی شد
در سی و دومین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی، کتاب "روغن های خوراکی؛ ترکیب، خصوصیات، فرآوری و کاربرد" اثر خانم ها مریم مرادعباسی  و مریم عبداللهی، دو دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان، بعنوان کتاب برگزیده سال دانشجویی کشور معرفی و از ایشان تجلیل شد. 

 آیین اختتامیه سی و دومین جشنواره‌ ملی کتاب سال دانشجویی امروز سه شنبه۲۷ آبان با حضور رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، رئیس جهاددانشگاهی و دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در تالار شهید بهرامی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار و برگزیدگان این جشنواره‌ معرفی شدند. 
در این آیین ۷ اثر برگزیده، ۱۰ اثر شایسته‌ تقدیر و ۵ ناشر برتر کشور از ۱۰۱۶ اثر همراه با دست نوشته‌ها و ترجمه‌های دانشجویی معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند. 
در گروه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خانم ها، مریم مرادعباسی  و مریم عبداللهی، دو دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان، به سبب تألیف کتاب" روغن های خوراکی؛ ترکیب، خصوصیات، فرآوری و کاربرد" بعنوان برگزیدگان این جشنواره معرفی و از ایشان تجلیل شد.
کتاب «روغن‌های خوراکی، ترکیب، خصوصیات، فرآوری و کاربرد» تألیف دکتر سید امیرحسین گلی (استاد علوم و صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان)، مهندس مریم مرادعباسی، مهندس مریم عبداللهی و دکتر مریم جعفری است.
 
روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، کسب این موفقیت ارزشمند را به دانشگاهیان ارجمند بویژه این دانشجویان عزیز تبریک عرض می نماید.

Plain text

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • آدرس های وب و ایمیل به صورت اتوماتیک به لینک تبدیل می شوند.
  • خطوط و پاراگرافها به صورت اتوماتیک جدا سازی می شود.
CAPTCHA
برای اطمینان از اینکه شما یک فرد حقیقی هستید و از ورود اسپمرهای خودکار جلوگیری شود.
جای خالی را پر کنید.